De ce se merita sa mergi duminica in Herastrau ?

De ce se merita sa mergi duminica in Herastrau ?
(Raspunsul il gasiti la final)

Fata ascunsa a lumii occidentaleFata ascunsa a lumii occidentale

Autor: Thierry P. Millemann
Editura: PRO EDITURA
Anul publicării: 2008
Categoria: Carti diverse
Preţ: 27,00 lei

Despre carte

După al doilea război mondial şi ororile de la Hiroshima şi Nagasaki, americanii au luat pentru prima oară în serios viitorul planetei. De la începutul anilor ’50, studiile economice şi demografice mondiale au evidenţiat că ansamblul rezervelor materiilor prime planetare era suficient doar pentru dezvoltarea ţărilor industriale, iar în lipsa unei intervenţii omenirea risca să nu mai depăşească secolul XXI.

Pentru a putea face faţă, Occidentul, sub egida preşedintelui Eisenhower, a elaborat în mare secret cea mai machiavelică politică de hegemonie, în interesul supravieţuirii speciei umane şi al păstrării civilizaţiei noastre.

Autorul dezvăluie acest plan top-secret. El demonstrează responsabilităţile fiecăruia de la colonizare până la mondializare, continuând cu răspândirea virusului HIV, războaiele şi alte acţiuni mai mult sau mai puţin glorioase. Toţi actorii sunt în joc, cu CIA în frunte. Totul se potriveşte asemenea pieselor unui puzzle infernal care, descifrat, devoalează faţa ascunsă a lumii occidentale.

Trăim astăzi o etapă crucială a acestei politici, iar următorii douăzeci de ani vor fi decisivi.

Autorii

Thierry P. Millemann s-a născut în Franţa, în 1953. Doctor în ştiinţe economice, a creat în Statele Unite, din 1981, structuri de consiliere în implantare şi dezvoltare pentru industriile franceze, apoi de consiliere în relaţii internaţionale.

Activităţile sale profesionale l-au ajutat să cunoască lumea în evoluţia ei, iar relaţiile, atât civile, cât şi militare, i-au permis obţinerea informaţiei necesare analizei sale.

În faţa stupefacţiei internaţionale provocate de evenimente din 11 septembrie, el s-a hotărât să dezvăluie realitatea politicii de supremaţie occidentală, abia evocată până acum, din motive întemeiate.

KGB in inima VaticanuluiKGB in inima Vaticanului

Editura: Pro Editura
An de aparitie: 2008
Numar de pagini: 288
Autor: Pierre de Villemarest
Editura: Pro Editura
Pret: 23,80 lei

Despre carte

KGB în inima Vaticanului este rodul unei lungi anchete asupra serviciilor sovietice KGB şi GRU care, după ce au făcut din înalta ierarhie a Bisericii Ortodoxe ruse o anexă a propagandei lor, au penetrat, din anii ’20, secretele lumii catolice, prin Congregaţii, Secretariatul de Stat, L’Osservatore Romano, Ordinul de Malta şi Banca Vaticanului, a cărei trezorerie se afla la un pas de ruină la începutul anilor ’80.

Vom descoperi rolul lui Licio Gelli, fondatorul lojii P2, tovarăş de drum al celor din KGB, împrejurările care au dus la asasinarea şefului Gărzii Elveţiene şi efortul zadarnic de „curăţare“ a sindicatului Solidarnosc.

Cititorul va înţelege cum notorietatea mondială câştigată de Ioan Paul al II-lea, datorită numeroaselor sale deplasări, a dejucat tentativele de destabilizare a papalităţii şi cum a fost organizat atentatul din 13 mai 1981.

Autorul

Pierre Faillant de Villemarest, rezistent din toamna anului 1940, fost ofiţer al Armatei Secrete din Vercors, este membru al Asociaţiei Foştilor Membri ai Serviciilor Speciale din Apărarea Naţională. El este specializat în studiul serviciilor secrete din URSS şi Europa de Est şi a publicat peste douăzeci şi opt lucrări, aproape toate traduse în câteva limbi.

Raspuns: Cine merge duminica prin Herastrau poate cumpara cartile de mai sus cu 5 lei bucata. Carti noi. Mega-afacere.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: