Cum gandesc femeile ?

Aviz barbatilor

Este uimitor cat de mari sunt diferentele dinte barbati si femei. La urma-urmei, sexul face diferenta si in gandire, comportamnet si necesitati. Concluzia unor specialisti in domeniu este ca, o femeie este mai fericita langa un barbat care o minte, decat langa unul care o adora. Argumentele le gasiti mai jos.

1. Cere si nu ti se va da

Sexul este o nevoie fizica pentru barbati si una emotionala pentru femei. Daca o femeie stie ca o gasesti atragatoare si ca vrei sa fie a ta, este suficient numai atat pentru a-i satisface nevoia emotionala. De aceea, daca vrei sa treci dincolo de dorinta si sa ajungi la fapte, trebuie sa o convingi ca nu esti atras sexual de ea. Cu cat te arati mai putin atras fizic de ea, cu atat mai atrasa de tine devine ea. Tocmai de aceea barbatilor le este atat de greu sa scape de femeile de care chiar nu sunt atrasi fizic. Ignora-le si te vor urmari pentru totdeauna.

2. Nu oferi niciodata un raspuns sincer

Sfatul asta este evident, dar este uimitor cat de multi barbati cred ca pot impresiona o femeie prin siceritate… gresit! Femeile sunt impresionate de cele mai gogonate miciuni. Femeile apreciaza sinceritatea numai atunci cand este aplicata fara scrupule pentru a diseca greselile oamenilor pe care-i detesta, cum ar fi fostul prieten. Un barbat sicer nu va minti o femeie in legatura cu propriile ei… „imperfectiuni”, si nici o femeie normala la cap nu va risca o relatie cu un barbat care ii observa imperfectiunile. Barbatii cinstiti sunt foarte buni ca amici, dar foarte prosti ca iubiti. Prin urmare, minte de fiecare data, capacitatea de a flata este cea mai admirata calitate a barbatilor de catre femei.

Continuare pe Info mondenitate

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: