INFIORATOR – SUA vrea sa spuna STOP hranei din productie proprie

S 510, Legea pe 2010 privind modernizarea siguranţei alimentare, poate fi cea mai periculoasa din istoria Statelor Unite. Va face pentru hrana noastra exact ce au facut programele de salvare a gigantilor falimetari pentru economia noastra, doar ca, fara bani putem supravietui, fara hrana nu.
„Dacă este acceptata [S 510] s-ar opune dreptului publicului de a creste, detine, a da la schimb, a transporta, distribui, a oferi spre consum, dar si a consuma produsele care se gasesc in natura. Aceasta va deveni autoritatea cea mai ofensivă împotriva cultivării, comerţului şi consumului de produse alimentare şi agricole. Acestasta lege, aflata in stadiu de proiect, este  neconstituţionala şi contrara dreptului natural al omului sau, dacă vreţi, voinţei lui Dumnezeu „~ Dr.  Shiv Chopra.
Este similar cu ceea ce s-a intamplat in India, cand, in timpul dominatiei britanice, s-a impus taxa pe sare, numai ca S510 extinde controlul asupra tuturor produselor alimentare din SUA, încălcând dreptul fundamental al omului la hrană.
Monsanto  spune ca nu are niciun interes în proiectul de lege şi nu ar beneficia de pe urma lui, dar Michael Taylor, de la Monsanto, pare să-l fi proiectat şi acum aşteaptă, ca sef pe segmentul alimentar, numit de FDA ( o poziţie neaprobata de către Congres) pentru a administra agenţia ce s-ar crea astfel – fără control judiciar – în cazul în care acesta se aproba. S 510 ar acorda lui Monsanto puterea nelimitată asupra tuturor seminţelor din SUA,a suplimentelor alimentare, produselor alimentare şi agricole.
S 510 nu respecta principiile morale, sociale, economice, politice, constituţionale, şi nici bazele umane de supravieţuire.
1. De toate produsele alimentare din SUA şi de toate fermele din SUA – în conformitate cu noul proiect de lege- s-ar ocupa  Departamentul Apărării si de securitate interna,controland totul în cazul unei contaminari sau a unei situaţii de urgenţă.
2. Noua lege ar pune capat suveranitatii SUA privind aprovizionarea cu alimente proprii, insistându-se asupra respectării termenilor stabiliti cu OMC- Organizatia Mondiala a Comertului si ameninţându-se astfel siguranţa naţională. Asa s-ar anula si Legea ce a intrat in vigoare in cadrul intelegerii din Runda de negocieri Uruguay, din 1994, lege care proteja suveranitatea şi legislaţia Statelor Unite. În schimb, S 510 spune ca trebuie respectate acordurile internaţionale – ”nimic din aceasta lege (sau modificare adusă prin prezentul act) nu va fi interpretat intr-un mod incompatibil cu acordul instituit de Organizaţia Mondiala a Comerţului sau orice alt tratat sau acord internaţional din care Statele Unite face parte.”
3. Aceasta lege ar permite guvernului, în conformitate cu Legea maritimă, sa defineasca introducerea oricaror alimente în comerţ (chiar si vânzările directe între persoane) drept contrabandă în Statele Unite ale Americii.
4.S510 ar elimina dreptul la depozitare si detinere de seminte in SUA, astfel Monsanto si alte multinationale capatand control absolut.
5.Proiectul ar permite guvernului sa introduca obligativitatea consumului de antibiotice, hormoni, resturi de la abatoare, pesticide si produse modificate genetic.
5.Acest proiect utilizează crimele alimentare ca mijloc de instituire a controlului politienesc si statal. Amână definirea tuturor reglementărilor care urmează să fie impuse; amână definirea crimeler ce ar trebui să fie pedepsite, amână definirea sancţiunilor ce trebuie să fie aplicate; se indepărtează prevederi de protectie constitutionale fundamentale ale tuturor cetatenilor din ţară, pe care ii supune unui tribunal corporativ cu putere nelimitată şi fără control judiciar.

Sursa: urbaniulian.ro

Reclame

2 răspunsuri

  1. Codex Alimentarius!

    • Chimia farmaceutică mai mult ucide decât vindecă Detalii: http://www.ecomagazin.ro/codex-alimentarius/

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: