Leac miraculos pentru cancerul de piele

Vemurafenib este numele unui produs farmaceutic, de ultima generatie, descoperit recent, care poate stopa evolutia cancerului de piele. Un medicament la fel de valoros este si ipilimumab. Cele doua produse administrate corect pacientilor cu melanom au efecte pozitive asupra evolutiei starii lor de sanatate.

Este cunoscut faptul ca, pana in prezent, nu s-au gasit solutii viabile pentru persoanele cu melanom, o forma malignă, diforma, a nevilor de pe suprafata pielii. Totusi, acest medicament, luat de două ori pe zi, duce la o scădere de până la 63% a riscului de deces în primele trei luni de la administrare, iar riscul de progresie a cancerului poate scadea cu pana la 74%.

Speranţa de viaţă a unui om cu melanom metastatic este, de obicei, de doar câteva luni, iar acest medicament le poate schimba complet destinul. Medicii mai sustin ca este cea mai mare descoperire medicala in domeniul tratarii melanomului din ultimii 30 de ani, speranta de viata prelungindu-se si cu ani de zile pentru unii dintre pacientii inclusi in studiu.

Melanomul, care pare a fi provocat din diverse cauze, inclusiv expunerea prelungita la soare si poate fi tratat daca este diagnosticat in fazele incipiente. In cazul metastazei insa, cand cancerul s-a extins in corp, singurul tratament disponibil ramane chimioterapia, iar sansele de supravietuire sunt foarte reduse.

Specialistii vor mai face unele testari ale Vemurafenib, urmand ca la sfarsitul anului 2011 sa-si dea avizul pentru comercializarea produsului.

Reclame

Un răspuns

  1. Metoda alternativa pentru reparare ADN prin consumarea apei imprintate cu unde alpha, delta si theta. Oferta promotionala in Romania: 50% reducere pe http://AQUAlibrum.org

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: